Wat is WonderButler nu eigenlijk?

WonderButler is dé oplossing voor Hotel Smart TV's en Smartphones. Het systeem geeft uw gast alle gemakken van thuis en nog veel meer. WonderButler is plug & play en zeer gemakkelijk te implementeren op uw computers, smart TV's en mobile devices. Geen lange implementatie trajecten en geen lastig te downloaden apps op Smartphone of tablet. Alles is direct beschikbaar op uw TV, smartphone en tablet.

Bij WonderButler houden wij van Corporate. Daarom hebben wij in mei 2019 WonderButler Corporate gelanceerd. De corporate app kan worden ingezet tijdens events in de hotels en geeft de zakelijke gast toegang tot het programma en alle informatie en mogelijkheden die het hotel biedt. 

Hoe ziet het systeem eruit?

Roomservice


WonderButler biedt vele opties voor upsell.

WonderButler op Smart TV en smartphone

WonderButler is het enige systeem dat beschikbaar is op zowel Smartphones, tablets en Smart TV's.

Mijn Butler


Chatberichten en bestellingen zijn terug te vinden op de "Mijn Butler" pagina.

WonderButler is volledig in te richten met de content van het hotel. Tevens is het mogelijk om WonderButler aan te passen aan de huisstijl van het hotel. 

Wat zijn de voordelen van WonderButler?

Omzetverhogend

Door het gebruik van WonderButler zal het hotel haar omzet aanzienlijk verhogen. Deze extra omzet zal voortkomen uit het direct beschikbaar maken van roomservice en bij te boeken extra's op de televisie van de gast. Hierdoor zal de gast getriggerd worden het aanbod in te zien en wordt het bestellen vergemakkelijkt.

Kostenbesparend

WonderButler beschikt over een “Do Not Make Up My Room” optie. Hiermee kan de gast die langer dan 1 nacht blijft aangeven dat zijn of haar kamer niet hoeft te worden schoongemaakt. Er kan aangevinkt worden dat er enkel schone handdoeken geleverd moeten worden. Dit brengt tevens een commerciële mogelijkheid met zich mee: Er kan bijvoorbeeld een gratis kop koffie in het restaurant of korting op het diner aangeboden worden als de gast beslist dat zijn of haar kamer niet schoongemaakt hoeft te worden.

Multimedia

Verschillende apps zijn geïntegreerd in WonderButler. Airtime, Spotify, Youtube, RTLXL en NPOStart worden allen standaard aangeboden aan de gast.

Mobiel

Op het startscherm staat de QR code van het systeem. Zodra de gast de QR code scant is het gehele WonderButler systeem beschikbaar op smartphone en tablet. Hierdoor is het bestellen van roomservice en extra's nog toegankelijker en gemakkelijker.

Chat

Gasten kunnen een bericht verzenden naar de receptie. De drempel wordt hiermee weggenomen om contact op te nemen zodra er problemen zijn. De receptiemedewerker kan een bericht terugsturen naar de gast. Zo kan het hotel direct anticiperen op de wensen van de gast, de gast tegemoet komen en zo alsnog zorgdragen voor een prettig verblijf en een goede review.

Reviews

Via "Reviews" is het mogelijk een beoordeling achterlaten. De reactie komt binnen in het receptie systeem. Eventuele punten kunnen besproken nog besproken worden bij het uitchecken, zo gaat de gast met een prettig gevoel naar huis.

Management rapportage

WonderButler werkt met een tracking pixel. Dit houdt in dat maandelijks een rapportage verzonden kan worden naar het management team. De hotelier krijgt hiermee inzicht in de omzet van het systeem en de interesses van de gebruiker.

API

Via de API kan het systeem gekoppeld worden ieder PMS systeem. Hiermee worden overbodige handelingen uitgesloten.

Milieubewust

WonderButler wil bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door gasten de optie te geven om de kamer niet schoon te laten maken draagt WonderButler bij aan een beter milieu. Tevens is het papieren informatieboek verleden tijd. Alles kan in het systeem van WonderButler worden opgenomen, op de televisie en smart phone van de gast worden ingezien en gemakkelijk worden aangepast.

Updates

WonderButler draagt zorg voor een constante doorontwikkeling van het systeem, het gehele onderhoud en life-time updates. Het personeel kan door ons getraind worden op het gebruik van WonderButler.

Samenvattend

Hotels kunnen door het gebruik van WonderButler zonder enige extra inspanning de kosten verlagen, extra service aan de gasten aanbieden, meer informatie over de gast verkrijgen, betere reviews ontvangen en ook nog eens de omzet verhogen.

Onze visie is daarom: 'Tevreden klanten zorgen voor betere reviews, hogere omzet en een hogere bezetting'.